Terms & Conditions

Casa Dormiveglia Algemene Voorwaarden

Factuur

Prijs per dag is inclusief ontbijt, gebruik van handdoeken en beddengoed, water en elektriciteit, toeristenbelasting en de eind schoonmaak. De factuur dient na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan. De reservering is definitief zodra de betaling is ontvangen.
Annuleren is kosteloos tot 28 dagen voor de dag van aankomst. Indien de annulering binnen 28 tot 14 dagen plaats vindt, wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht en het resterende bedrag gerestitueerd. Indien binnen 14 dagen voor aankomstdatum wordt geannuleerd is er geen restitutie en 100% in rekening gebracht.

Inchecken & Uitchecken

Op de dag van aankomst kunnen jullie vanaf 16.00 uur in de B&B terecht. Er is een parkeergelegenheid op het terrein.
Op de dag van vertrek graag de kamer(s) voor 10.30 uur verlaten. In overleg kan er natuurlijk van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Privacy

Casa Dormiveglia behandelt alle haar verstrekte of bekend geworden persoonsgegevens uitsluitend vertrouwelijk en stelt deze niet vrijelijk aan derden ter beschikking.

Duurzaamheid

Om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden vragen wij onze gasten ook duurzaam en zuinig om te gaan met elektriciteit en water. Denk hierbij aan licht en apparatuur uitdoen bij het verlaten van het appartement Teven vragen wij onze gasten om bewust om te gaan met handdoeken. Indien een extra set gewenst is, dan is dat uiteraard mogelijk.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08.00 uur en 10.30 uur. Zodra het weer het toelaat serveren we het ontbijt buiten in onze porticato.
Afwijkende tijden voor het ontbijt zijn bespreekbaar. Speciale wensen voor het ontbijt (glutenvrij, zoutarm, vegetarisch enz) graag aangeven bij de reservering zodat we er op tijd bij kunnen zijn om hier rekening mee te houden.

Rookvrije omgeving

Casa Dormiveglia biedt een rookvrije omgeving, zowel binnen als op het buitenterrein. Aan de gasten vragen hierin uw medewerking.

Huisdieren

Het meenemen van huisdieren naar casa Dormiveglia is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

Casa Dormiveglia is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Andere voorzieningen op het terrein dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt.

Zwembad en veiligheid

De veiligheid van ieder kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn. Gebruik van het zwembed door kinderen onder de 12 jaar zijn onder strikte voorwaarden.