Food & Drinks

ontbijt

We verwennen je graag met een gevarieerd ontbijt van lokale en verse producten iedere ochtend tussen 08.00 en 10.00 uur.
Brood, sap en fruit, alles dagelijks vers en van het seizoen. Wil je naast formaggio, prosciutto, mortadella of salami iets zoets? Probeer onze zelfgemaakte jam eens! Eitje? Gebakken-, gekookt-, roerei we maken het a la minute! Liever yoghurt met crispy cerials, die staan ook voor je klaar.
En uiteraard naast de koffie en thee op de kamer, maken we bij het ontbijt graag een cappuccino, latte macchiato, espresso of marocchino (een espresso met een beetje melkschuim) voor je! Uiteraard ook diverse (verse-) soorten thee!
Heb je allergenen of speciale wensen? Geef het door, dan houden we daar rekening mee!

ons menu

De dag van je aankomst zorgen wij voor een lekkere Italiaanse traditionele maaltijd. Na een langere (en ook korte) reis is het best fijn je daar niet om te bekommeren. Wil je aanschuiven aan onze grote (buiten-)tafel? Laat ons maar weten hoe laat je aankomt!
Elke dinsdag en donderdag kookt onze “mamma” een dagmenu en is het mogelijk je hiervoor in te schrijven. De kosten zijn € 15,- p.p. exclusief de drankjes.
Heb je allergenen of andere wensen, geef het door dan houden we er rekening mee!

bar de honesta

In de porticato (het overdekte buitenterras) staat onze ‘bar de honesta’ (inderdaad ‘ honesty bar’). Verschillende soorten fris, bier en wijnen staan gekoeld voor je klaar. Tijdens je verblijf schrijf je op wat je consumeert en reken je af als je vertrekt.